v.18 Startar vi upp med utomhusträningar

v.18 Startar vi upp med utomhusträningar
2020-04-20 13:45

Träning enligt anpassat schema

Vi vill bidra till friska medlemmar och ett friskt samhälle därför kommer vi tillsvidare att genomföra träning enligt ett anpassat schema (alla träningar kommer att vara utomhus), detta till följd av Covid-19/Corona.

Gradering

·         Vi har en ambition att det skall genomföras graderingar även för VT20.

·         Graderingarna kommer att vara special anpassade för nuvarande situation.

·         För samtliga gäller det att endast mönster, grundtekniker och balanssparkar kommer visas och bedömas. Teori kommer att testas i någon form också.

Utomhusträningar

•         Vi kommer att starta upp med utomhusträningar den 27/4 enligt schemat nedan

•         Vi kommer att träna i Stadsparken i Partille vid Kung Göstas väg/Stationsvägen, gräsytan som ligger precis vid parkeringen vid Stationsvägen:  Vägbeskrivning=>

Veckodag

Grupp

NYB 1, NYB 2, GUL 1

Tigrar

GUL 2, AVC

Tigrar

NYB => Gult bälte

Alla åldrar ifrån 7 år

Grönt bälte => Svart

Alla åldrar ifrån 7 år

Om det kommer mycket folk så kommer vi dela upp grupperna ytterligare på plats. Blir det mycket folk som kommer på utomhusträningarna så kommer vi även att lägga in fler pass.

För senaste informationen angående utomhusträningar finns alltid på hemsidan:  www.partilletaekwondo.se

Utomhusträning gäller genomgående för organiserade pass, med undantag endast enligt separat information.

Allmänt
• Känner du dig det minsta sjuk så stanna hemma. Vi förbehåller oss rätten att neka någon som visar tecken på sjukdom att delta.

• Om du tillhör en riskgrupp så kontrollera speciellt myndigheternas rekommendationer

• Ingen träning med fysisk kontakt som exempelvis sparring. Alla övningar kommer att göras med lämpligt avstånd mellan deltagare.

• Dela inte vattenflaskor, munskydd och liknande som kan överföra saliv. Vattenflaskor fylls på hemma innan träningen.

• Säkerställ en god personlig hygien genom att t.ex. tvätta händerna ofta och hosta/nys i armvecket

• Ombyte sker hemma

• Håll lämpligt avstånd till andra

• Vi hjälps åt att skapa en välkomnande och trivsam stämning

• Lämplig klädsel för utomhusträning. Ingen dräkt.

Egenträning på klubben

•         Vi kommer försöka att öppna upp lokalen för egenträning, mer information kommer om detta.

•         Var och en tränar själv (ej instruktörslett). Alla tränar själva på sina graderingskrav. Alla graderingskrav finns i medlemsappen eller på vår hemsida. www.partilletaekwondo.se

•         Instruktör kommer att finnas på plats för vägledning

•         Max 10 personer samtidigt i respektive Dojang.

Övrigt

Vi följer både utvecklingen, myndigheternas rekommendationer och medlemmarnas intresse för träning och anpassar vid behov schemat. Vi publicerar löpande information på vår hemsida.

//Styrelsen i Partille Taekwon-Do

Årsmöte 17/6 kl 18.002020-05-11 09:00