STL 2 och STL 3 i Skövde 17-18/10

Hjälp Till

Hur kan du hjälpa till?

Bli Stödmedlem

Hjälp oss att utveckla verksamheten

Bli Medlem

Börja träna Taekwon-Do

Nationell Instruktörskurs - Steg 2
2020-09-21 08:30
I helgen genomförde 5st ifrån Partille Taekwon-Do Nationell Instruktörskurs - Steg 2
Vi behöver din hjälp
2020-09-17 13:40
Vi tar emot all hjälp vi kan få.

Just nu söker vi folk som vill/kan hjälpa till med städningen i lokalen.
I dessa tider så är det extra viktigt att vi städar lite extra.
STL 2 och STL 3 i Skövde 17-18/10
2020-09-10 11:00
Nu är det dax att anmäla sig till STL 2 och STL 3.

OBS vi behöver även domare och coacher till dessa tävlingarna. Anmälan görs via samma länk som när man skall tävla

Sista dagen för anmälan är 28/9 kl 21.00
Medlemsavgiften har nu skickats ut
2020-09-04 18:00
Medlemsavgift för HT20
Medlemsavgiften och Träningsavgiften för Höstterminen har nu skickat ut till alla.

Har du inte fått mailet kolla först i din skräppost så det inte ligger där. Hittar du inget mail där så skicka ett mail till info@ptkd.se och ange vem eller vilka det gäller så kollar vi så det står rätt mailadresser på er.

Man måste betala Medlemsavgiften och Träningsavgiften via länken som skickats ut, man kan inte Swisha eller betala in denna till vårt Bank eller Postgiro
Vi använder en extern tjänst för hanteringen av alla betalningar.

Man kan via länken välja att betala avgiften på följande sätt.
  • Kortbetalning
  • Delbetalning
  • Fakturabetalning (skall betalas inom 14 dagar)
När man betalat fakturan så kommer ett kvitto skickas ut som man kan använda för att söka friskvårdsersättning ifrån sin arbetsgivare.

Skulle det vara så att ni inte ha önskar ha kvar er plats i Partille Taekwon-Do så kan man via länken tacka nej till sin plats.
Men vi uppskattar också om man skickar ett mail till info@ptkd.se och meddelar detta så vi kan erbjuda folk som står i kö en plats.

Som ny medlem i Partille Taekwon-Do så får man alltid testa träna 2 gånger innan man bestämmer sig för om man vill fortsätta.

Men vet man med sig att man vill fortsätta så är det bra att man betalar medlemsavgiften så fort som möjligt för att garantera sin plats hos oss.

Sista datum för att betala Medlemsavgiften och Träningsavgiften är 30/9
Höstterminen är igång
2020-08-31 11:08
Schema höstterminen
Nu har vi startat igång med höstterminen.

Riktlinjer och regler för träning under hösten 2020

Alla tränande, anhöriga, målsmän och instruktörer måste respektera våra regler, hjälpas åt med att följa dessa och ta ett eget ansvar.

Om du är sjuk eller känner att du börjar bli sjuk så vill vi att du stannar hemma från träningen. Detta gäller även om någon annan i familjen är sjuk hemma.

Ordningsregler Partille Taekwon-Do Höstterminen 2020

·         Stanna alltid hemma vid minsta tecken på förkylning/sjukdom mm

·         Komma och gå hem ombytta (ingen dusch eller ombyten i omklädningsrummen)

·         Instruktören har alltid rätt att skicka hem en elev om hen misstänker sjukdom

·         Kom max 5min innan ditt pass börjar, vänta utanför lokalen tills ditt pass börjar

·         Respektera varandra i entrén, när man kommer och går till träningen

·         Sprita av händerna innan du går in i Dojangen (ta med egen handsprit, till dig och dina skydd)

·         Ha med egen vattenflaska och handduk till träningen, fyll på vattenflaskan hemma (ingen kommer              tillåtas gå ut och dricka under passen)

·         Endast dom som tränar tillåts vara i lokalen, alla föräldrar får vänta utanför (undantag är Tiger                    träningarna då tillåts 1 förälder/tiger)

·         Alla pass kommer att avslutas 5min innan utsatt tid för att minska antalet folk i resp dojang.

·         När ditt pass är slut måste du omgående lämna dojangen så att nästa grupp kan gå in och börja                träna.

·         Ingång till Dojang A och Dojang B sker genom den vanliga Entrén

·         Ingång till Dojang C sker genom Entrén på andra sidan huset (finns en skylt med Dojang C på                      dörren)

Klicka här för att se schemat ===>

Ladda gärna hem MedlemsAppen där kan du se vilken grupp du tillhör, vilka dagar och tider du tränar.
  • Byt inte grupp utan att vi har sagt att det är OK, respektera den gruppen du fått plats i
I MedlemsAppen ser då också fakturor, betalningar, medlemskort, nyheter, graderingskrav och mycket mera.

Läs mer om MedlemsAppen här===>
Senior RÖD-SVART
2 Nya Svartbälten i klubben
2020-08-21 08:00, Senior RÖD-SVART
GRATTIS till 1 Dan - Aleksander & Magnus
Igår fick Partille Taekwon-Do 2st nya I Dan i Aleksander Zamac och Magnus Berndtsson.

Stort Grattis
Information om träningen under höstterminen
2020-08-18 12:36
Höstterminen startar v.36
Välkomna till en ny termin med Taekwond-Do

Höstterminen startar v.36, vi kommer då starta upp med inomhusträning igen.

Tips ladda hem MedlemsAppen till din mobil, här kan du alltid se alla nyheter, vilken grupp du tillhör, vilka dagar du tränar osv.
Höstterminen startar v.36
2020-07-28 14:42
Schema HT20
Vi kommer att starta upp höstterminen måndagen den 31/8 (v.36)

Schemat för höstterminen hittar du här=>

Schemat är preliminärt och kan komma att ändras när vi startat upp, ev ändringar kommer att meddelas på hemsidan samt på träningspassen.

Vi kommer att skicka ut ett separat mail med vad som gäller under höstterminen så länge Corona finns kvar.

Vi kommer även att lägga upp på hemsidan vad som gäller vid alla träningar.

Välkomna till en ny termin.

//Partille Taekwon-Do
Avtal med Nordic Wellness