STL 2 och STL 3 i Skövde 17-18/10

Medlemsavgiften har nu skickats ut
2020-09-04 18:00
Medlemsavgift för HT20
Medlemsavgiften och Träningsavgiften för Höstterminen har nu skickat ut till alla.

Har du inte fått mailet kolla först i din skräppost så det inte ligger där. Hittar du inget mail där så skicka ett mail till info@ptkd.se och ange vem eller vilka det gäller så kollar vi så det står rätt mailadresser på er.

Man måste betala Medlemsavgiften och Träningsavgiften via länken som skickats ut, man kan inte Swisha eller betala in denna till vårt Bank eller Postgiro
Vi använder en extern tjänst för hanteringen av alla betalningar.

Man kan via länken välja att betala avgiften på följande sätt.
  • Kortbetalning
  • Delbetalning
  • Fakturabetalning (skall betalas inom 14 dagar)
När man betalat fakturan så kommer ett kvitto skickas ut som man kan använda för att söka friskvårdsersättning ifrån sin arbetsgivare.

Skulle det vara så att ni inte ha önskar ha kvar er plats i Partille Taekwon-Do så kan man via länken tacka nej till sin plats.
Men vi uppskattar också om man skickar ett mail till info@ptkd.se och meddelar detta så vi kan erbjuda folk som står i kö en plats.

Som ny medlem i Partille Taekwon-Do så får man alltid testa träna 2 gånger innan man bestämmer sig för om man vill fortsätta.

Men vet man med sig att man vill fortsätta så är det bra att man betalar medlemsavgiften så fort som möjligt för att garantera sin plats hos oss.

Sista datum för att betala Medlemsavgiften och Träningsavgiften är 30/9

Vi behöver din hjälp2020-09-17 13:40