GOD JUL & GOTT NYTT ÅR

Höstterminen är igång
2020-08-31 11:08
Schema höstterminen
Nu har vi startat igång med höstterminen.
Riktlinjer och regler för träning under hösten 2020

Alla tränande, anhöriga, målsmän och instruktörer måste respektera våra regler, hjälpas åt med att följa dessa och ta ett eget ansvar.

Om du är sjuk eller känner att du börjar bli sjuk så vill vi att du stannar hemma från träningen. Detta gäller även om någon annan i familjen är sjuk hemma.

Ordningsregler Partille Taekwon-Do Höstterminen 2020

·         Stanna alltid hemma vid minsta tecken på förkylning/sjukdom mm

·         Komma och gå hem ombytta (ingen dusch eller ombyten i omklädningsrummen)

·         Instruktören har alltid rätt att skicka hem en elev om hen misstänker sjukdom

·         Kom max 5min innan ditt pass börjar, vänta utanför lokalen tills ditt pass börjar

·         Respektera varandra i entrén, när man kommer och går till träningen

·         Sprita av händerna innan du går in i Dojangen (ta med egen handsprit, till dig och dina skydd)

·         Ha med egen vattenflaska och handduk till träningen, fyll på vattenflaskan hemma (ingen kommer              tillåtas gå ut och dricka under passen)

·         Endast dom som tränar tillåts vara i lokalen, alla föräldrar får vänta utanför (undantag är Tiger                    träningarna då tillåts 1 förälder/tiger)

·         Alla pass kommer att avslutas 5min innan utsatt tid för att minska antalet folk i resp dojang.

·         När ditt pass är slut måste du omgående lämna dojangen så att nästa grupp kan gå in och börja                träna.

·         Ingång till Dojang A och Dojang B sker genom den vanliga Entrén

·         Ingång till Dojang C sker genom Entrén på andra sidan huset (finns en skylt med Dojang C på                      dörren)

Klicka här för att se schemat ===>

Ladda gärna hem MedlemsAppen där kan du se vilken grupp du tillhör, vilka dagar och tider du tränar.
  • Byt inte grupp utan att vi har sagt att det är OK, respektera den gruppen du fått plats i
I MedlemsAppen ser då också fakturor, betalningar, medlemskort, nyheter, graderingskrav och mycket mera.

Läs mer om MedlemsAppen här===>

Höstgradering 20202020-11-29 11:37